News

برگزاری جلسه بررسی مشکلات مرغداران اروم چکاوک

جلسه بررسی مسائل و مشکلات جمعی از مرغداران زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک برگزار شد.

روابط عمومی اروم چکاوک  - سالن کنفرانس دفتر مرکزی گروه تولیدی مرغ اروم چکاوک میزبان تعدادی از مرغداران مشارکت جوی این شرکت به همراه مدیرعامل و دیگر مدیران واحدهای مختلف این گروه تولیدی به منظور طرح، بررسی و ارائه راهکارهای تعامل هر چه بیشتر و همکاری های فیمابین بود.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک؛ در این جلسه مرغداران حاضر در حضور غیبعلی قاسمی مدیرعامل و دیگر مدیران واحدهای مختلف شرکت اقدام به طرح پیشنهادات و ارائه انتقادات و بررسی راهکارهای رفع پاره ای مشکلات نمودند و مقرر گردید پیشنهادات و انتقادات مذکور دریافت و راهکارهای عملی نمودن آنها مورد کنکاش و بررسی مدیران زنجیره قرار گیرد.

برگزاری جلسه بررسی مشکلات اداری اروم چکاوک

اولین جلسه بررسی راهکارهای حل و فصل مشکلات واحدهای مختلف اداری گروه تولیدی اروم چکاوک برگزار شد.

در این جلسه که در محل سالن کنفرانس دفتر مرکزی گروه تولیدی اروم چکاوک با حضور مدیرعامل زنجیره و مدیران تولید، مالی، بازرگانی، دامپزشکی، کشتارگاه خوش پخت، فارم های مالکیتی و... برگزار شد مسائل و مشکلات واحدهای مشارکتی و مالکیتی زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک بررسی و راهکارهای مرتفع نمودن مشکلات مطروحه مورد بررسی و تدقیق قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک، مقرر گردید از این به بعد طی جلسات منظم و متعدد تمامی مسائل ریز و درشت زنجیره از سوی صاحبنظران و مدیران واحدها و فارم ها مورد بررسی و پایش قرار گیرد.

در تازه ترین اقدام فردا چهارشنبه دهم آذرماه سالن کنفرانس دفتر مرکزی میزبان مالکان و متصدیان واحدهای مشارکتی صلح خواهد بود.

کمیسیون غذای حلال شهرستان نقده برگزار شد

به همت شبکه دامپزشکی شهرستان نقده و به میزبانی گروه تولیدی اروم چکاوک (مرغ خوش پخت) کمیسیون غذای حلال شهرستان نقده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک؛ در این مراسم که در سالن کنفرانس کشتارگاه صنعتی مرغ خوش پخت روز یکشنبه 7 آذرماه 1400 برگزار شد، حجت الاسلام ولی زاده، نماینده ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاده مدیرکل دامپزشکی استان، مهندس خاقان پور رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نقده، دکتر حقیقی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، دکتر ابراهیم زاده رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان، مهندس قلندری رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان، حجت الاسلام مدنی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان، نماینده های دادستانی، فرمانداری و شبکه بهداشت شهرستان، مهندس صابری شهردار نقده و دکتر سلیمان زاده عضو شورای شهر، روحانیت معظم و... به ترتیب در مورد لزوم نظارت و نحوه پایش و کنترل غذای حلال تولید شده در شهرستان نقده از جمله در کشتارگاه های طیور و دام این شهرستان به ایراد سخنرانی پرداختند.

سخنرانی غیبعلی قاسمی مدیرعامل زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک در قالب معرفی زنجیره و ارائه عملکرد این هولدینگ، پذیرایی از حضار طی ضیافت شام، بازدید از خط کشتار، تولید و بسته بندی کشتارگاه صنعتی طیور خوش پخت و... از دیگر برنامه های این مراسم بود.

 عکس از روابط عمومی اروم چکاوک

مدیرعامل اتحادیه مرغداران آذربایجان غربی با وزیر جهاد کشاورزی دیدار کرد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان آذربایجان غربی روز گذشته (یکشنبه 28 شهریورماه 1400) وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران در محل وزارت جهاد کشاورزی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی زنجیره اروم چکاوک؛ در دیدار کاظم سیف حقیقت با سید جواد ساداتی نژاد مشکلات عدیده پیش روی صنعت طیور و معضلات مبتلابه واحدهای مرغداری استان آذربایجان غربی طرح، بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.
سیف حقیقت مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان آذربایجان غربی از ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم خواستار تجدیدنظر در خصوص قیمت گذاری مرغ زنده جهت جلوگیری از وارد شدن ، ضرر و زیان بیش از پیش به مرغداران به عنوان رزمندگان خط مقدم جبهه تولید در جنگ اقتصادی حاصل از تحریم های ظالمانه شد.
شایان ذکر است در پایان این دیدار وزیر جهادکشاورزی قول مساعد جهت بررسی و حل و فصل مشکلات گریبانگیر مرغداران کشور و بویژه تولیدگنندگان استان آذربایجان غربی را داد.

 

اولین فارم پرورش بوقلمون زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک جوجه ریزی شد

جوجه ریزی اولین فارم پرورش بوقلمون زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک؛ گام دیگری از این گروه تولیدی، برای تامین پروتئین باکیفیت مردم شریف استان آذربایجان غربی است.

به گزارش روابط عمومی زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک، گوشت بوقلمون به دلیل داشتن اسیدآمینه بیشتر موجب افزایش ترشح سروتونین در مغز می‌شود. این هورمون در کاهش اضطراب و ایجاد حس آرامش بدن مفید است. کارشناسان معتقدند اگر می‌خواهید آرامش بیشتری داشته باشید بوقلمون را به رژیم غذایی‌تان راه دهید. البته برای اینکه از این خاصیت بوقلمون بهره‌مند شوید آن را به صورت سرخ کرده مصرف نکنید. بهترین روش مصرف بخارپز یا کبابی کردن آن است.

گوشت بوقلمون شامل هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است. 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد. هر یک از گوشت‌ این قسمت‌ها از نظر طعم و مزه با هم متفاوت هستند. گوشت سینه و بال‌ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است. گوشت قرمز آنکه بیشتر در ران‌ها یافت می‌شود، بسیار نرم بوده و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری را دارد. حجم توده گوشت قسمت‌های ران و سینه نسبت به سایر گوشت‌ها بیشتر است و ضایعات کمتری دارد.

بوقلمون بدون پوست چربی بسیار کمی دارد. در مجمو ع گوشت‌های سفید نسبت به گوشت‌های قرمز چربی و کالری کمتری دارند.

املاح معدنی ضروری در گوشت بوقلمون پیدا می‌شود. این املاح از بروز سرطان پیشگیری می‌کنند. سلنیوم از جمله املاح بوقلمون است که در بهبود عملکرد غده تیروئید و تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد. علاوه بر این سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی تاثیرگذار است و سبب از بین رفتن رادیکال‌های آزاد مخرب بدن می‌شود. در نتیجه بدن سد دفاعی خوبی به دست می‌آورد.

مدیرعامل کشتارگاه خوش پخت اروم چکاوک «کارآفرین برتر ملی» شد

مدیرعامل کشتارگاه خوش پخت اروم چکاوک «کارآفرین برتر ملی» شد

 

در آیین سیزدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرین های برتر ملی کشور «بهنام جعفری» از شرکت تعاونی کشتارگاه صنعتی طیور خوش پخت از زیرمجموعه های «زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک» به عنوان «کارآفرین نمونه و برتر ملی و کشوری» معرفی و با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره از مدیرعامل شرکت خوش پخت تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این جشنواره با هدف شناسایی کارآفرینان در سراسر کشور و انتخاب برترین کارآفرینان و معرفی آنان به عنوان الگوهای برتر به آحاد جامعه خصوصا جوانان با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

اسامی کارآفرینان برترملی که مدیرعامل کشتارگاه خوش پخت اروم چکاوک به عنوان تنها نماینده استان آذربایجان غربی در این جشنواره حضور داشت؛ به شرح ذیل آمده است:

«بهنام جعفری یادگارلو» از شرکت تعاونی کشتارگاه صنعتی طیور خوش پخت از آذربایجان غربی

 محسن احتشام از شرکت تروند زعفران قاین از استان خراسان جنوبی

احمد حسین زاده از شرکت نرم افزاری ترزرایان افزار از استان مازندران

لاله حجازی از شرکت داروسازی باریج اسانس از استان مرکزی

علی رسولی زاده ئی از شرکت پردازش مالی اطلاعات پارت از استان تهران

عبدالحسین شرفی از شرکت مهندسین مشاور رادمان صنعت از استان فارس

محمدرضا ظهیر امامی از شرکت تولیدی صنعتی فراسان از استان فارس

سلطان حسین فتاحی از گروه صنعتی امرسان از استان تهران

محسن گل پور از شرکت مهندسی مواد مکرر از استان قزوین

محمد لطفی از شرکت آتیه‌سازان نگین فراز از استان چهارمحال و بختیاری

محمد محمدی از شرکت پرورشی – تحقیقاتی ماهیران از استان تهران

نوید نجات بخش آزادانی از شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان از استان اصفهان

 

شایان ذکر است؛ گروه تولیدی اروم چکاوک و کشتارگاه صنعتی خوش پخت از سال 1393 تاکنون چندین بار عناوین برتر ملی و کشوری را در عرصه های مختلفی چون، تعاونی برتر ملی، کارآفرین برتر ملی، صادرکننده برگزیده و... را حائز شده است.

تاثیر برنامه ریزی استراتژیک بر موفقیت شرکتهای زنجیره ای

سید پدرام باقری /  امروزه سازمانها با محیطی متلاطم و نا آرام روبرو هستند. تهدیدهای محیطی از هر سو حیات و بقای سازمانها را تهدید می کند. سازمان ها باید جایگاه فعلی خود را شناخته، نقاط قوت و ضعف خود را دقیقا تحلیل کرده و با تکیه بر قوت ها از فرصت های محیطی استفاده کرده و خود را برای برخورد با تهدیدها آماده کنند. این مهم در قالب برنامه ریزی استراتژیک امکان پذیر است. با توجه به اینکه صنعت مرغداري دومين صنعت بعد از صنعت نفت كشور است. با وجود گستردگي واحدهاي توليد و اهميت آن در سبد غذايي مردم، اين صنعت در كشور ما با چالشها و تلاطمات محیطی فراواني مواجه است بر این اساس هدف پژوهش حاضر شناسایی میزان تلاطمات محیطی صنعت گوشت مرغ کشور و سپس تاثیر فرآیندهای برنامه ریزی استراتژیک بر موفقیت شرکتهای زنجیره تولید گوشت مرغ می باشد. این فصل از پژوهش به کلیات می پردازد به صورتی که در این فصل مساله پژوهش، اهمیت و ضرورت پژوهش، هدفهای پژوهش (کلی، فرعی، کاربردی)، سوالها و فرضیه های پژوهش (اصلی، فرعی)، روش پژوهش، روش جمع آوری و ابزار گردآوری اطلاعات، روش تجزیه و تحلیل اطلاعات، جامعه آماری و روش نمونه گیری از جامعه، قلمرو زمانی، مکانی و موضوعی، تعریف نظری و عملیاتی متغیرهای پژوهش و در پایان مدل مفهومی پژوهش ارائه می شود.

صنعت گوشـت مرغ يكـي از مجموعـه هـاي عمـده بخـش كشاورزي ايران محسوب ميگردد. اين صنعت با توليـد بـيش از يـك ميليون تن گوشت مرغ نقش مهمي در تامين پروتئين مورد نياز كشور به عهده دارد. به عـلاوه، گوشـت مـرغ يكـي از اقـلام مهـم در سـبد خانوارها محسوب ميشود، بطوريكـه بـا مـصرف سـرانه سـالانه 87 كيلوگرم رتبه اول را در ميان گروه گوشتها بـه خـود اختـصاص داده است. همچنين از لحاظ سهم هزينه اي، 27 درصد از هزينه هاي گـروه گوشتهاي سبد خانوارها را تشكيل ميدهد(بیک زاده و همکاران،1386).

این صنعت در سالهاي اخير در بخشهاي مختلف توليـد و توزيـع بـا تلاطمات زيادي روبرو بوده است. يكي از اين مسائل، عدم تناسـب و سـازگاري ساختار توليد و توزيع صنعت مرغ بوده كه مشكلاتي را به دنبال داشته است. از جمله اين تلاطمات:

1-   نوسانات تولید

2-   نوسان قیمت نهاده های تولید

3-   افزایش سطح عمومی قیمتها

4-   نوسانات مقطعی مصرف

5-   عدم قابلیت ذخیره سازی گوشت مرغ برای مدت طولانی

6-   بروز بیماریهای ویروسی و شایعه بروز این بیماریها

این مسئله، سياستگزاران را برآن داشته تا بـدنبال راهكارهـايي در جهت ارتقاي كارايي این صنعت باشند(حسینی و همکاران،1385). در ايران معمولا اجزای زنجيره توليد از هم جدا بوده و بر اين اساس هر حلقه به دنبال افزايش سود خود و در نتيجه افزايش قيمت است؛ درحالي كه بررسي توسعه صنعت مرغداري دنيا طي نيم قرن اخير نشان می دهد سيستم قراردادي و سيستم توليد يكپارچه گوشت مرغ يكي از دلايل اصلي موفقيت و توسعه پرورش طيور به ويژه در ايالت متحده آمريكا، كشورهاي آمريكاي جنوبي (برزيل، مكزيك) و برخي نقاط دیگر (مالزي و تايلند) است. در اين سيستم، تمام اجزاي توليد گوشت مرغ از قبيل مزرعه توليدكننده جوجه يكروزه، واحد جوجه كشي، كارخانه تهيه خوراك، مرغداري گوشتي، سيستمهاي حمل ونقل، كشتارگاه و عرضه گوشت مرغ تحت نظارت و مديريت واحد است. روند توليد گوشت مرغ همانند يك زنجير از حلقه هاي متفاوتي تشكيل شده است و دوام و پايداري يك زنجير به سلامت و اتصال حلقه هاي آن بستگي دارد. در سيستم توليد يكپارچه، به دليل وجود يك مديريت واحد در بخشهاي مختلف، تمامي نقاط ضعف و قوت شناسايي شده و با استفاده از ابزارهاي مديريتي مي توان بهترين شيوه و برنامه پرورشی را انتخاب کرد (نیکوکار،1387). دورنماي كلي برنامه مذكور به اين ترتيب است كه مجريان طرح با بهره گيري از امكانات و تواناييهاي خود و ساير همكاران طرح، جوجه يكروزه، دان مصرفي و پشتيباني فني را در اختيار مرغداران طرف قرارداد گذاشته و سپس طي دوره زماني مشخص و با توجه به ميانگين وزن مناسب مر غهاي پرورش يافته را از مرغداران تحويل گرفته و سپس آنها را به كشتارگاه ارسال میکند و در نهایت، مرغ فرآوري و بسته بندي شده با يك نام تجاري در اختيار مصرف كنندگان قرار مي گيرد (گیلان پور،1388).

از سويي، مفهوم موفقيت در سازمان نيز دچار تغييراتي گشته است؛ در اينگونه محيطي، سازمان ها بدنبال بقا هستند و موفقيت نيز در اين چارچوب تعريف مي شود.ما موفقيت سازماني را در توان بقاء بلندمدت آن و نيز هضم تلاطمهاي محيطي در خود ميدانيم؛ بطوريكه در بلندمدت، سازمان دچار افت و خيزهاي شديد در ميزان سودآوري، رشد درآمد و محصول و سهم بازار نشود.

هر سازماني براي دستيابي به موفقيت در فضاي پيچيده و رقابتي، نيازمند تدوين استراتژي مناسب و خوب است. ليكن نوع استراتژي نميتواند مطلوب هر سازماني باشد زيرا شرايط داخلي و محيطي، موقعيت و هدف سازمانها منحصر به فرد بوده و به بياني ديگر، بهترين استراتژي براي همه سازمانها وجود ندارد (ابوالفضلی، 1396).

برنامه ریزی استراتژیک فرایندی است که اکثر شرکتهای موفق و صاحب نام دنیا از آن برای هدایت و پیشبرد برنامه ها و فعالیتهای خود با افق دید بلندمدت و درجهت دستیابی به اهداف و تحقق ماموریت سازمانی بهره می گیرند. این نوع برنامه ریزی که تاکنون اغلب مورداستفاده سازمانهای بزرگ واقع شده است، اگر به درستی تدویــن شود، به انتخاب استراتژی هایی منجر می شود که درصورت اجرای صحیح و به موقع، تعالی و پیشتازی سازمان را به ارمغان می آورد (آقازاده،1390)

این تحقیق با استفاده از مدل ایگور اچ انسوف میزان تلاطمات محیطی صنعت گوشت مرغ را شناسایی کرده و تاثیر فرآیندهای مختلف برنامه ریزی استراتژیک بر موفقیت شرکتهای زنجیره ای تولید گوشت مرغ را بررسی نماید. گردآوری و تحلیل داده های این پژوهش شامل دو مرحله است شناسایی میزان تلاطمات محیطی صنعت گوشت مرغ و تاثیر فرآیندهای مختلف برنامه ریزی استراتژیک بر موفقیت شرکتهای زنجیره ای تولید گوشت مرغ در مرحله اول پس از گردآوری نظر ده نفر از نخبگان صنعت گوشت مرغ میانگین امتیازات هر عامل تاثیرگذار بر تلاطم محیطی صنعت گوشت مرغ از طریق نرم افزار اکسل بدست آمده و بوسیله نمودار Radar  و بر اساس تحقیق انسوف و مک دانل که دارای یک طیف امتیازی از 1 تا 5 برای سطوح مختلف تلاطم محیطی است تحلیل شده است که در جدول 4-1 و شکل 4-1 نشان داده شده است.

جدول4-1: نتایج میزان تلاطمات محیطی صنعت گوشت مرغ

قابلیت تغییر

پیچیدگی

3.76

تازگی تغییرات

3.53

قابلیت پیش بینی

سرعت تغییرات

3.35

قابلیت مشاهده آینده

3.15

 

میانگین

3.45

 

 

شکل 4-1: نمودار رادار میزان تلاطمات محیطی صنعت گوشت مرغ

تحلیل انجام شده نشان دهنده میانگین 3.45 که معرف محیط متغیر وگسسته است و این بدین معنی است که صنعت گوشت مرغ جزو محیطهای متلاطم به حساب می آید.

در مرحله دوم این پژوهش برای بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف برنامه ریزی استراتژیک بر موفقیت شرکتهای زنجیره ای تولید گوشت مرغ تاثیر مدلهای استراتژی سازی مختلف با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی مورد بررسی قرار گرفت. اغلب قريب به اتفاق مدلهاي تجويزي فرايند مديريت استراتژيك، خلق استراتژي را در طي گامهاي كاملاً مشخص و عقلايي ميدانند؛ ليكن اين مدل به پديد آمدن استراتژي در طول يك فرآيند گفتگو و تعامل اجتماعي و به صورت بداهه گرانه اذعان دارد. تأكيد بر اتخاذ تصميمات مبتني بر اهداف كوتاه مدت نيز متناسب با محيطهاي متلاطم و پيچيده است.آنچه در اين مدل، منحصر به فرد بوده و با ديگر فرآيندها تفاوت دارد، اتخاذ چند استراتژي و اجراي همزمان آنها است. اين سلسله تصميمات، براي رسيدن به اهداف متعدد و كوتاه مدت اخذ ميشوند ، به اجرا در مي آيند تا علاوه بر اينكه اهداف كوتاه مدت را حاصل كنند، راهي را براي تدوين استراتژيهاي پابرجا و بلندمدت نيز باز ميكنند. به عبارتي ديگر، سازمان با اجراي آنها، موفقيت و عدم موفقيت هركدام از تصميمها را سنجيده، ياد ميگيرد كه در شرايط متغير و متلاطم، چه اقداماتي مؤثر خواهد بود. با تغيير، تعديل و يا تجميع تصميمهاي موفق، استراتژي بلندمدت خود را نيز پديد مي آورد. به عبارتي ديگر ميتوان گفت كه گزينه هاي استراتژيك، در قالب تصميماتي و در زمان محدود، آزمون و تجربه ميشوند تا از اين طريق، استراتژي اصلي ايجاد شود. ضمناً در مدل مبتنی بر محیط متلاطم ، در هر مرحله، كنترل استراتژيك صورت ميگيرد؛ كه باعث ميشود انعطاف سازمان در تغيير هدفها و تصميمات استراتژيك، بالا رود. به علاوه، سازمان با به كارگيري اين مدل، ميتواند از حداكثر ظرفيت يادگيري خود نيز استفاده كرده و به تدريج آن را گسترش دهد.

مدل ارائه شده توسط ديدگاه مبتني بر بقا بيشتر از منظر تجويزي به تدوين استراتژي پرداخته است مدل مبتني بر بقا داراي ديدگاه انفعالي به سازمان است؛ و مشخص نيست كه سازمان در آينده  بقا خواهد داشت يا نه، فقط بايد منتظر ماند و ديد كه آيا گزينه هاي استراتژي توسط محيط برگزيده ميشوند يا خير.

مدل مبتني بر پيچيدگي، اين روش را به طور كامل تشريح كرده است. نوع تعاملات بين اعضاي سازمان و مشاركت آنها در امر استراتژي سازي در مدل مبتني بر بقا به طور واضح تبيين نشده است؛ موضوعي كه در مدل مبتنی بر محیط متلاطم جزء نقاط قوت آن به شمار ميرود مدل مبتني بر عدم اطمينان تحليل محيط را بيهوده مي شمارد در حالي كه اين تحليل براي شناخت فرصت ها و همچنين جاذبه هاي غريب و تا حدودي پيش بيني هرچند كوتا ه مدت و تحليل عوامل محيطي لازم است. چالش با محيط متلاطم و همراه با عدم اطمينان و غيرقابل پيش بيني در هر دو مدل برجسته است ولي نوعي تشويش و سردر گمي در مدل اول ديده ميشود كه نميتواند راهكار خاصي را براي مديران و سازمانها براي رويارويي با اين گونه محيط، ارائه كند. مدل مبتني بر پيچيدگي ارائه شده در پژوهش، بيشترين قرابت و نزديكي در بين مدلهاي موجود را با مدل مبتني بر يادگيري دارد. البته تفاوتهايي نيز بين اين دو مدل وجود دارد كه در زير به بخشي از آن اشاره ميشود:

مدل يادگيري توجه خوبي بر منطق گفتگو و تعامل دارد و اين عامل در هر دو الگوي ياد شده  از نقاط قوت آنها براي سازگاري با پيچيدگي به شمار ميرود؛ ولي بايد اشاره كرد كه نوع و سطح و طرفهاي گفتگو در مدل مبتني بر يادگيري به طور واضح مشخص نشده است. در مدل مبتني بر يادگيري نقش و ميزان تعاملات مدير و رهبر مشخص نيست؛ كه اين نقيصه  در مدل مبتني بر پيچيدگي به چشم نميخورد.

الگوي يادگيري براي هر سازماني قابل استفاده و پياده سازي نيست؛ زيرا در سازمانها  زيرساخت مناسب و ملزومات پياده سازي سازمان يادگيرنده وجود ندارد و به نظر ميرسد اين مدل و داشتن چنين سازماني به صورت انتزاعي و يا آرماني ترسيم شده است. به طور مثال، شايد تمامي افراد سازمان را نتوان افراد شايسته و متخصص و با توانمنديهاي لازم به شمار آورد؛ لذا اجراي مدل مذكور با مشكلاتي مواجه خواهد شد. سؤالاتي كه هنوز هم در مدل يادگيري به قوت خود باقي است، عبارتند از اينكه:

 در سازمان يادگيرنده چه كسي ياد ميگيرد؟ چه كسي فرايند يادگيري را در سازمان تحت كنترل دارد؟

يادگيري چه كسي محور قرار ميگيرد؟ در حقيقت، نوعي سردرگمي در اين مدل نيز مشاهده ميشود؛ كه علاوه بر مشخص بودن پاسخ سؤالات مذكور در مدل مبتنی بر محیط متلاطم، فرآيند مديريت استراتژيك در بخشهاي كاملاً واضح و آشكاري توصيف شده است. الگوهاي ديگر مانند مدل مبتني بر كارآفريني نيز نميتواند براي تمامي سازمانها مناسب باشد؛ چرا كه همه آنها تحت مديريت فرد كارآفرين اداره نميشوند؛ ضمناً اين الگو، از كل فرآيند، تنها به قسمت ايجاد استراتژي اشاره كرده و پيچيدگيهاي استقرار استراتژي و انواع كنترلها ناديده گرفته شده است؛ همچنين وظايف افراد ديگر سازمان مشخص نشده است. موضوعي كه در الگوهاي ديگري چون مدل شناختي نيز به چشم نميخورد. به علاوه، براي يادگيري سازماني در اين مدلها (براي افزايش سرعت پاسخگويي به مسايل آتي محيط) نيز جايگاه مشخصي تعريف نشده است. در نهايت بايد اعلام داشت كه هرچند مدل مبتنی بر محیط متلاطم ، بدون نقص نيست ولي بسياري از كمبودها و نقايص مدلهاي پيشين را پوشش داده است؛ و ميتواند راهكار مناسبي براي سازمانها در راستاي ايجاد سيستمهاي سازگار با پيچيدگي و تلاطم محيطي در اختيار مديران قرار دهد.

نتايج تحقيق به طور كلي نشان مي دهد كه استراتژي سازي اثر مثبتي بر روي عملكرد دارد. اين اثر مثبت در تمامي مدل هاي استراتژي سازي ملاحظه مي گردد. به طور كلي استراتژيپردازي در سطح بالايي قرار دارد. بهبود سطح استراتژيپردازي منجر به بهبود سطح عملكرد خواهد شد. از بين روشهايي كه براي استراتژي سازي مورد بررسي قرار گرفته است، رويكرد استراتژي سازي مبتني بر محيط متلاطم بيشترين تأثير بر عملكرد را به خود اختصاص داده است.

مدل استراتژی سازی میتنی بر محیط متلاطم

 نویسنده و گردآورنده:

سید پدرام باقری

کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک و مسئول برنامه ریزی گروه تولیدی اروم چکاوک

 

کارگران «گروه تولیدی اروم چکاوک» تجلیل شدند.

گروه تولیدی اروم چکاوک - با برگزاری مراسمی در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نقده، از پرسنل کارگری گروه تولیدی اروم چکاوک شاغل در شرکت تعاونی کشتارگاه صنعتی طیور خوش پخت به مناسبت 11 اردیبهشت، روز جهانی کار و کارگر، تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک، این مراسم تجلیل با اجراهای شاد آهنگ های آذربایجانی و محلی سولدوز، اجرای تئاتر «آمیرزا و صمد»، دکلمه اشعار شاعران نقده و... همراه بود.

سخنرانی دلگرم کننده «غیبعلی قاسمی» مدیرعامل گروه تولیدی اروم چکاوک، اهدای جوایز ارزنده به باسابقه ترین، مسن ترین و جوانترین کارگر کشتارگاه خوش پخت، اهدای جوایز نقدی به تمامی پرسنل کشتارگاه، تقدیر از کارگران نمونه واحدهای مختلف شرکت خوش پخت و پذیرایی با چای، میوه و شیرینی از دیگر آیتم های این برنامه شاد و مفرح بود.

 

امضای تفاهم نامه همکاری بین گروه تولیدی اروم چکاوک و مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی

گروه تولیدی اروم چکاوک- تفاهم نامه همکاری های گسترده علمی و تحقیقاتی ما بین «زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک» و «مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی» امضاء گردید.

به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک، در جلسه روز 27 فروردین ماه 98 که با حضور دکتر عباسعلی روانلو، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی و غیبعلی قاسمی، رئیس اتحادیه مرغداران استان آذربایجان غربی و مدیرعامل گروه تولیدی اروم چکاوک برگزار گردید، تفاهم نامه تعامل و همکاری مابین گروه تولیدی اروم چکاوک به عنوان قطب زنجیره ای تولید گوشت مرغ شمال غرب کشور و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی به منظور بهره مندی از ظرفیت ها و پتانسیل های مرکز تحقیقات و بکارگیری نتایخ پژوهش ها در واحدهای مختلف زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم چکاوک امضاء گردید.

آذربایجان غربی هاب نهاده های دامی کشور می شود

با همکاری سرمایه گذاران ترکیه و ایران؛ آذربایجان غربی به هاب نهاده های دامی کشور تبدیل می شود

 
 آذربایجان غربی به هاب نهاده های دامی کشور تبدیل می شود
 
گروه تولیدی اروم چکاوک - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی با اشاره به توافق های صورت گرفته با سرمایه گذاران ترکیه ای و ایرانیان مقیم در سفر اخیر به این کشور گفت: این استان ظرفیت تبدیل به هاب نهاده های دامی کشور را داراست و می تواند از این ظرفیت در راستای اشتغالزایی و توسعه استان استفاده کند.
به گزارش روابط عمومی گروه تولیدی اروم چکاوک به نقل از آی تی پی نیوز، رضا حسینی افزود: ارزش سرمایه گذاری در این بخش به حدی است که تنها از بابت تامین نهاده های دامی، بیش از هشت هزار شغل در آذربایجان غربی و شمال این استان ایجاد می شود.
وی اضافه کرد: البته شغل های غیرمستقیم دیگری نیز با اجرای این طرح بزرگ در آذربایجان غربی ایجاد می شود که می تواند زمینه رونق روزافزون استان را فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه دریافت موافقت وزارتخانه هایی نظیر جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت برای اجرای این طرح بزرگ در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: همچنین در صدد مقدمه سازی برای اختصاص یکهزار میلیارد ریال تسهیلات برای سرمایه در گردش و ایجاد زیرساخت های این طرح هستیم که امیدواریم عملیاتی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی در خصوص قابلیت های این استان در راستای اجرای این طرح، گفت: وجود پنج پایانه مرزی، 9 گمرک و بازارچه، مرزهای بیش از 900 کیلومتری با ترکیه و دیگر کشورها و همچنین ظرفیت قابل توجه منطقه آزاد ماکو از جمله این مزیت ها به شمار می رود.
حسینی با اشاره به سفر چهار روزه به استان های مختلف ترکیه شامل استانبول، ترابزون و ارزروم در راستای جذب سرمایه گذار، ادامه داد: معرفی قابلیت های استان در راستای جذب سرمایه گذاری های خارجی و سرمایه های ایرانیان خارج از کشور برای اجرای طرح های مهم اقتصادی و صنعتی از جمله برنامه های مهم این سفر بود که به بخش قابل توجهی از آنها دست یافتیم.
وی از جلب نظر سرمایه گذاران ترک برای همکاری در راستای توسعه حوزه دام در آذربایجان غربی خبر داد و افزود: در این سفر، سرمایه گذاران ترکیه ای و ایرانیان مقیم را با توانمندی های این استان آشنا کردیم و آنان نیز برای سرمایه گذاری اعلام آمادگی کردند.
وی ارائه پیشنهاد راه اندازی مرکز لجستیک با همراهی ایران و ترکیه در آذربایجان غربی را یکی از مهمترین دستاوردهای این سفر برشمرد و اضافه کرد: در این راستا قرار شد که شرکت مشترک لجستیک و حمل و نقل تشکیل شود که به این منظور اختصاص 500 دستگاه کشنده از طرف ایران و 500 دستگاه از طرف ترکیه مورد تاکید قرار گرفت.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: این امر اقدام بزرگی است که در کنار ایجاد امنیت برای حوزه حمل و نقل استان، دروازه بازارهای دنیا را نیز به روی ما باز می کند.
حسینی با اشاره به نتایج سفرش به «ترابزون» به عنوان یکی از مراکز تجاری مهم شرق ترکیه ادامه داد: علاوه بر توافق با مسوولان و سرمایه گذاران این منطقه برای توسعه همکاری ها، قرار شد حمل دام زنده از این منطقه به آذربایجان غربی انجام شود که نتیجه ای قابل توجه به شمار می رود.
وی یکی از مهمترین قابلیت های توسعه همکاری های آذربایجان غربی با ترکیه به ویژه شرق این کشور را استفاده از ظرفیت مسیر جاده ابریشم دانست و گفت: البته در گذشته این مسیر منحرف شده ولی می توان با فراهم کردن شرایط و ایجاد زیرساخت ها آن را احیا کرد که این امر در توسعه تجارت استان بسیار موثر است.
وی تاکید کرد: آذربایجان غربی و استان های شرقی ترکیه باید زیرساخت ها را در راستای احیای مسیر ترانزیتی جاده ابریشم فراهم کنند و نتایج مهم آن برای توسعه روزافزون این مناطق موثر خواهد بود.
شایان ذکر است، غیبعلی قاسمی، مدیرعامل گروه تولیدی اروم چکاوک، قدرتمندترین زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ در شمال غرب کشور هم در این سفر اقتصادی در معیت گروه ایرانی حضور داشت.
 
 
صفحه1 از5

سایت های مرتبط

گروه تولیدی بهپرور

گروه تولیدی بهپرور آریا

اتاق بازرگانی

اتحادیه مرغداران گوشتی ایران

دامپزشکی